Barista Szaküzlet 
Figyelem! A pesti üzlet végleg bezárt!
Buda: 1123 Bp.Csörsz utca 3.,K-P: 13-19,SZ: 10-16
Telefon: 06 20 200 44 51
info@baristaszakuzlet.hu

Tisztítópor 900 g


Pulycaff

Tisztítópor 900 g 
Pulycaff

A zaccos-olajos szennyeződések hatékony tisztításához szükséges. Segítségével könnyen tisztán tarthatóak a szűrőtartók és a csaptelep.

Használtata:

Tegyünk a porból abba a vízbe, amibe a szűrőtartó karokat és a szűrőket áztatjuk be (1 l víz, 3 teáskanál -10g- por). Arra ügyeljünk, hogy a szűrőtartó nyele ne érjen bele a vízbe, csak a fém részek! Áztatás után mosogatószivaccsal kicsit megdörzsöljük, így könnyebben lemosható róla az olajos szennyeződés.

Vakszűrős tisztításnál (csak mágnesszelepes gépeknél alkalmazható) egy fél kávéskanálnyi adagot tegyünk a vakszűrőbe, és a tisztítópor segítségével hatékonyabban átmoshatjuk a csaptelepet. Ilyenkor rövid, 5-6 mp-es programokat indítunk a gépre. Utána ugyan ezt a folyamatot tiszta vízzel is el kell végezni. 

Időközönként a csészéket is beáztathatjuk egy kis tisztítószeres vízbe, hogy visszanyerjék eredeti színüket.

Gyártó: Pulycaff »

6.500 Ft Kosárba

« vissza


A Hario0A Joe Frex (Concept Art)Aerobie0AlthausBialetti0BWTCasino Mocca0CelliniChemex0DOT for You0Espresso Supply (Rattleware)FIFO0FilicoriGardelli Specialty Coffees0HausbrandtLa PiccolaLe Piantagioni Del Caffé0LucafféLucky Cap0MahlkönigMayer0MolinariMorosito Caffé0MottaPällo0PelliniPulycaff0ROKTADAMM!Vergnano0VST