Barista Szaküzlet 
Figyelem! A pesti üzlet végleg bezárt!
Buda: 1123 Bp.Csörsz utca 3.,K-P: 13-19,SZ: 10-16
Telefon: 06 20 200 44 51
info@baristaszakuzlet.hu

Nyél - Tadamm Dió égetett, antikolt (DÉAR)


rövid / 7 cm

Nyél - Tadamm Dió égetett, antikolt (DÉAR) 
rövid / 7 cm

TADAMM! nyél 7 cm hosszú, kompatibilis a Tadamm és a Concept Art / Joe Frex talpakkal is. 


 A diófa világosabb részéből való faanyag, kimondottan azért, hogy az antikolással, égetéssel kontrasztosabb legyen. Ezzel még szemet gyönyörködtető látványt nyújtson. A diófa értékes bútor alapanyag, valamint hangszergyártásra is felhasználják. Égetéssel azonban nem mindennapivá, még különlegesebbé válik. Az égetés, antikolás nyílt lánggal történik. Kézzel készül, egyesével. Sok odafigyelést és gyakorlatot igényel.


Nincs két teljesen egyforma színnel rendelkező nyél, a fa természetes mivoltának köszönhetően! Ezért minden egyes nyél egy picit más. Az azonos típusú fa alapanyagok is mintázatban és árnyalatokban különbözhetnek. A fotók így tájékoztató jellegűek, nem a kiszállított termékről készülnek. 

A megrendelt terméket egy márkajelzéssel ellátott, fagyapottal kibélelt újrahasznosítható kartondobozban, 100% pamut vászonzsákba csomagolva küldjük. A biológiailag lebomló csomagolóanyaggal a TADAMM!igyekszik környezettudatos magatartást tanúsítani.


Amit a magyar készítésű TADAMM! nyelekről tudni érdemes:



Nem keletkezik veszélyes hulladék, így nem kell védőeszközt használni, ezáltal is kevesebb a hulladék, nincs egészségre veszélyes, környezetre káros anyag, melléktermék.

Nem jut káros anyag a szervezetünkbe, nem rákkeltő - A baristának a tömörítő olyan, mint vasútnak a sín. Egész nap együtt dolgoznak, folyamatos együttműködésben vannak. Ezért nem mindegy, hogy milyen eszközt tartasz egész nap a kezedbe. Nincs kipárolgása, nincs káros anyag belégzés, valamint a bőröddel érintkezve nem jut semmilyen toxikus vegyület a szervezetedbe.

TADAMM! márka vásárlói környezettudatosak, mert természetes anyagokkal veszik körül magukat. Nem az a drága, ami ma sokba kerül, hanem az, ami holnap sok bajt okozhat. Egyre több az ipari katasztrófa és egészségi ártalom. Nem fenntartható irány, az iparnak meg kell találnia minden műszaki feladatra a környezetbarát megoldásokat!

A gyártói linkre kattintva további TADAMM! nyelek és extra kemény talpak!

Gyártó: TADAMM! »

4.990 Ft Kosárba

« vissza


A Hario0A Joe Frex (Concept Art)Aerobie0AlthausBialetti0BWTCasino Mocca0CelliniChemex0DOT for You0Espresso Supply (Rattleware)FIFO0FilicoriGardelli Specialty Coffees0HausbrandtLa PiccolaLe Piantagioni Del Caffé0LucafféLucky Cap0MahlkönigMayer0MolinariMorosito Caffé0MottaPällo0PelliniPulycaff0ROKTADAMM!Vergnano0VST