Pest: 1089 Bp. Rezső tér 7., H-P: 10-17
Buda: 1123 Bp.Csörsz utca 3.,H-P: 13-19,SZ: 10-16
Telefon: 06 20 200 44 51
info@baristaszakuzlet.hu

Morosito koffeinmentes

 

pod (150 db / 1000 g)

 

Morosito koffeinmentes  
pod (150 db / 1000 g) 
 

50% arabika és 50 % robuszta tartalmú koffeinmentes keverék.


A Morosito cég küldetésének érzi, hogy egyedi és magas minőséget nyújtson. Ennek elérésére a Morosito nagy figyelmet szentel. A magas minőség biztosítása érdekében, odafigyelnek a nyerskávé válogatásától egészen a kész termék csomagolásáig. Ezáltal alakul ki egy „Morosito értéklánc”. 

A jó minőségű kávé már a megfelől szüretelési módszerrel kezdődik. A Morosito Caffénál a  kávészemeket kézzel szüretelik, odafigyelve arra, hogy csak az érett gyümölcsök kerüljenek leszedésre. Így biztosítják az egységes érettséget anélkül, hogy a kávécserje károsodna. A szárítása természetes módon, napfényen történik, aszerint, ahogy a keverékek aránya megkívánja. A pörkölést a Morosito saját pörkölőmestere felügyeli. Így alacsony ez esélye, hogy nem lesz megfelelő a pörkölt kávé minősége. Ezt a technológiát segíti egy speciális eszköz, a termikus érzékelő. Hogy a pörkölési eljárás teljes legyen, a kávébabot hagyják érni, szabályozott hőmérsékletű környezetben. Ezzel elkerülhető a  hősokk, amely megváltoztathatja a kávé érzékszervi minőségét. Ahhoz, hogy a kávét jobban tudjuk kivonatolni, törekedni kell a minél egységesebb szemcseméretre.  

A csomagoláshoz használt anyag, környezetbarát és a természetben hamar lebomlik.

Gyártó: Morosito Caffé »

A termék jelenleg nincs raktáron.

13.750 Ft Kosárba

« vissza


...but first COFFEE0AbleAerobie0AlthausBeyond Within0BialettiBlack Sheep Micro Roastery0BodumBWT0CafelatCanadiano0Casino MoccaCellini0ChemexClatronicConcept Art (Joe Frex)CSIKOS Lekvárcsalád0DaVinci GourmetDOT for You0DoubleshotEspresso Supply (Rattleware)0Fabric CsokoládéFIFO0FiorenzatoGardelli Specialty Coffees0HarioHausbrandt0Johny0La PavoniLa Piccola0La Tazza d’oroLamborghini0LelitLenoir, Jean0LucafféLucky Cap0MahlkönigMauiSu0MayerMilkypitch0MoakMolinari0Morosito CafféMotta0ODKPällo0PelliniPulycaff0QuamarRhinowares0ROKTADAMM!Taf coffee0TFATightPac0TrucilloVergnano0VSTWalküre0