Pest: 1089 Bp. Rezső tér 7., H-P: 10-17
Buda: 1123 Bp.Csörsz utca 3.,H-P: 13-19,SZ: 10-16
Telefon: 06 20 200 44 51
info@baristaszakuzlet.hu

Canadiano - 2

 

Diófa

 

Walnut

Canadiano - 2  
Diófa
 
Walnut

A Canadiano a díjnyertes torontói Fishtnk design csapat által megálmodott és kivitelezett egyedi, új, személyre szabott kávékészítő eszköz.

A cseresznye-, dió-, nyír- és tölgyfából készült eszközök különlegessége abban rejlik, hogy a Canadiano emlékszik minden egyes benne elkészített kávénkra! Felvesz a kávé ízeiből, majd ezzel gazdagítja, komplexebbé teszi ezzel a kávékat. A különböző faanyagok más ízt adnak hozzá készítéskor az italhoz.

A különböző színű Canadianokat különböző pörkölésű kávékhoz ajánlják. A dió- és tölgyfából készült Canadiano a sötétebb pörkölésű kávét, míg a nyír és cseresznye a világosabb pörkölésű, citrusosabb kávét kedvelők számára lehet jó választás.

A rozsdamentes acélszűrőnek hála, nincs szükségünk papírfilter használatára, mint a legtöbb filterkávé készítő eszköz esetében.

Az eredmény pedig egy gazdag, selymes, lágy kávé, melyet azelőtt még nem tapasztalt!


 

Gyártó: Canadiano »

A termék jelenleg nincs raktáron.

18.500 Ft Kosárba

« vissza


...but first COFFEE0AbleAerobie0AlthausBeyond Within0BialettiBlack Sheep Micro Roastery0BodumBWT0CafelatCanadiano0Casino MoccaCellini0ChemexClatronicConcept Art (Joe Frex)CSIKOS Lekvárcsalád0DaVinci GourmetDOT for You0DoubleshotEspresso Supply (Rattleware)0Fabric CsokoládéFIFO0FiorenzatoGardelli Specialty Coffees0HarioHausbrandt0Johny0La PavoniLa Piccola0La Tazza d’oroLamborghini0LelitLenoir, Jean0LucafféLucky Cap0MahlkönigMauiSu0MayerMilkypitch0MoakMolinari0Morosito CafféMotta0ODKPällo0PelliniPulycaff0QuamarRhinowares0ROKTADAMM!Taf coffee0TFATightPac0TrucilloVergnano0VSTWalküre0