Barista Szaküzlet 
Figyelem! A pesti üzlet végleg bezárt!
Buda: 1123 Bp.Csörsz utca 3.,K-P: 13-19,SZ: 10-16
Telefon: 06 20 200 44 51
info@baristaszakuzlet.hu

Alchemy Coffee

Alchemy Coffee

Az Alchemy Coffee Limited kávépörkölőt két alapítója Joe és Anne 2008-ban hozták létre azzal a szándékkal, hogy alternatívát mutassanak a Londoni pörkölők sorában. Kávé iránti szenvedélyük az elmúlt években folyamatosan csak erősödött, miután a fő pörkölőmesterük Phil is csatlakozott csapatukhoz. Phil több, mint 10 éves kávés ismerete és érzékszervi bírói tapasztalata hamar megmutatkozott a csészékben is, így ma már heti 1200 kg kávét pörkölnek számos újhullámos kávézónak London környékén és Magyarországon is.

Pörkölő műhelyük Londonban található, szakértelmük és elhivatottságuk szakmai körökben is elismert. Az utóbbi években zöld kávé alapanyagukat maguk importálják, legfrissebb kávéik között több "direct trade" is megtalálható, igazi kincseket rejtve! 

Szakmai hozzáállásukat szépen mutatja, hogy 50 kávégépből álló "catering" gépparkkal rendelkeznek, saját kávézót nyitottak London üzleti negyedében és folyamatos szakmai tréningeket tartanak a kávés szakma résztvevőinek.

Elmondásuk szerint amit csinálnak, az a művészet, a tudás, a tudomány és a technológia elegye.

« vissza


A Hario0A Joe Frex (Concept Art)Aerobie0AlthausBialetti0BWTCasino Mocca0CelliniChemex0DOT for You0Espresso Supply (Rattleware)FIFO0FilicoriGardelli Specialty Coffees0HausbrandtLa PiccolaLe Piantagioni Del Caffé0LucafféLucky Cap0MahlkönigMayer0MolinariMorosito Caffé0MottaPällo0PelliniPulycaff0ROKTADAMM!Vergnano0VST